Zoals u wellicht bekend heeft  Dorpsbelangen Ferwert en Hegebeintum afgelopen maart hun dorpsvisie gepresenteerd voor de komende10 jaar. Deze kunt u bekijken op onze dorpswebsite Ferwert Online (www.ferwertonline.nl) U kunt de visie terug vinden onder het kopje DBFH/dorpsvisie’.

Belangrijk uitgangspunt is daarbij de aandacht voor de leefbaarheid in onze dorpen. Een belangrijk thema hierbij vormt het wonen en de woonomgeving. Hoe zorgen we er samen voor dat het hier goed wonen is en hoe zorgen we er voor dat mensen hier met plezier blijven wonen!

 Om te onderzoeken wat de woningbehoefte is van onze bewoners, doen we een klein onderzoekje middels deze vragenlijst. De vragenlijst is met name bestemd voor die mensen die op zoek zijn naar een andere of nieuwe woning. Op basis van de op deze wijze verkregen informatie kunnen we samen met de woningstichting en de gemeente in overleg om plannen te maken die afgestemd zijn op de wensen van de inwoners.

Indien u deze vragenlijst invult, zou u deze dan voor 16 juni kunnen inleveren ?

Dit kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren bij het secretariaat:  Marrumerweg 2A te Ferwert.

Dank voor uw medewerking!

0
0
0
s2smodern