WinterWille 2018
Na een succesvol verlopen eerste editie van vorig jaar hebben de enthousiaste reacties ons laten zien dat WinterWille een vervolg waard is. Op zaterdag 15 december a.s. van 17.00 tot 21.00 uur wordt met WinterWille alvast ingezet op de gezellige decemberdagen die aanstaande zijn met deze happening in Ferwert.
Het plezier in de wintertijd komt goed tot zijn recht tijdens WinterWille. De combinatie van (overdekte) markt met attracties, plaatselijke kunst in het gemeentehuis en cultuur op diverse locaties trekt bezoekers van alle leeftijden. Het wordt gehouden op de kruising bij het gemeentehuis van Ferwert en in omliggende binnenlocaties zoals het gemeentehuis, de kerk en de kroeg. Dit jaar hebben een aantal aanwonenden van het Vrijhof hun huiskamer opengesteld voor de bezoekers van WinterWille. Er kan in kleine en grote setting kennis gemaakt worden met diverse artiesten en kunstenaars uit Ferwert en nabije omgeving. Tevens is er op het Vrijhof gelegenheid een hapje te eten en een drankje te nuttigen.
Zo zullen in het gemeentehuis exposanten hun creaties laten zien aan hun dorpsgenoten en andere belangstellenden. In de kelder van het gemeentehuis kunnen de allerjongsten van het dorp genieten van een sprookjesverteller en kunnen ze zich daarna laten schminken. Om vervolgens volop te genieten in de draaimolen.
In de knusse woonkamers, gelegen aan het Vrijhof zullen plaatselijke artiesten/muzikanten optreden. Allemaal in hun eigen genre/stijl. Pop, brass, cabaret, toneel, salsa, er is voor ieder wat wils. Er is een verhalenverteller en de oude bakkerswinkel is opengesteld, omlijst met historische informatie.
WinterWille: Er zijn leuke activiteit voor jong en oud en verrassende optredens. De toegang is gratis. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren uit de regio.

Datum : za. 15-12-2018
Aanvang : 17.00 uur-21.00 uur
Plaats : kruising Hoofdstraat, Hegebeintumerdyk, en het Vrijhof te Ferwert
Entree : gratis
Info : WinterWillecommissie
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
winterwille
0
0
0
s2smodern