Vrijdagavond heeft de 1ste vrijwilligersavond van DBFH plaats gevonden in café ’t Hoekje.

Het leek het bestuur een goed idee om het jaarlijkse uitje van het bestuur over te slaan en dit budget te gebruiken voor een gezellige avond. Daarmee willen wij onze grote blijk van waardering tonen voor het vele vrijwilligerswerk wat achter de scherm word gedaan voor onze vereniging DBFH. Als bestuur zijn wij maar een klein radertje in het grote geheel en zonder al deze mensen is het onmogelijk om alle projecten en activiteiten te organiseren binnen onze vereniging.

Dat deze nieuwe opzet naar onze mening werd gewaardeerd, bleek wel uit het feit dat er binnen een korte tijd meer dan 60 mensen zich hadden aangemeld voor deze avond. Mensen uit verschillende commissies zoals o.a. : greppeltocht, activiteitencommissie, feestcommissie, kinderdisco, kinderspelen, winterwille, dorpsvisie, waddenwandeltocht, sinterklaas en natuurlijk nog een aantal andere mensen die een helpende hand hebben geboden bijvoorbeeld bij het nemen van foto’s en het onderhouden van de website.

Omstreeks 21.00 uur waren de meeste mensen aanwezig en was iedereen voorzien van een aantal consumptiemunten. Nadat de voorzitter een welkomstwoordje had gesproken was het tijd om even gezellig bij te praten of kennis met elkaar te maken. Onze gastheer Brant Heidstra had de zaken weer prima voor elkaar en heeft de avond prima verzorgd. Onze dank daarvoor en van harte bij jullie aanbevolen!

Langs deze weg willen wij nogmaals onze dank uitspreken voor jullie hulp en we hopen dat jullie ook dit jaar weer bereid zijn om DBFH te helpen bij verschillende activiteiten. Het is dankbaar en leerzaam “werk” en draagt bij aan de leefbaar- en samenhorigheid in onze dorpen.

Tijdens deze avond zijn een aantal foto’s gemaakt die we hierbij publiceren.
vrijwilligersavond1 vrijwilligersavond2 vrijwilligersavond3

Namens het bestuur, W. Bouma

Secretaris DBFH

0
0
0
s2smodern