Samenstelling dagelijks bestuur
Na het aftreden van Hilda Buursma-de Jong als voorzitter hebben wij de afgelopen periode gezocht naar een waardig opvolger. En die hebben wij gevonden! Wij verzoeken onze leden daarom toestemming te verlenen algemeen bestuurslid Marten de Jong per direct aan te stellen als voorzitter. Daarnaast vragen wij toestemming Myrthe Boeijenga per direct aan te stellen als vice-voorzitter (zij neemt deze functie over van Nellie Bouma-Schaafsma) en secretaresse.
Bent u lid bent van onze vereniging en heeft u bezwaar tegen bovenstaande aanstellingen, verzoeken wij u dit voor 10 oktober 2015 per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aan ons kenbaar te maken. Indien wij geen bezwaren ontvangen, is de samenstelling van het dagelijks bestuur met ingang van 10 oktober als volgt:

 

Attje van der Galiën: penningmeester

Eeuwe de Vries: algemeen dagelijks bestuurslid

Marten de Jong: voorzitter

Myrthe Boeijenga: vice-voorzitter en secretaresse

Nellie Bouma-Schaafsma: secretaresse

Symen Regnerus: algemeen dagelijks bestuurslid

 

Bestuursleden gezocht!
Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden! Lijkt het u leuk uw bijdrage te leveren, meld u dan aan als bestuurslid. Wij zijn met name op zoek naar een penningmeester en (tweede) secretaresse, maar ook algemene bestuursleden zijn van harte welkom!*
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet uw contactgegevens, motivatie en de functie waarvoor u in aanmerking wilt komen, te vermelden!
*Net als bij een ‘gewone’ baan volgt er een sollicitatieprocedure. Dit betekent dat u niet automatisch tot het bestuur kunt toetreden als u zich aanmeldt.

0
0
0
s2smodern