De pareltjes van Ferwert en Hegebeintum
Waarom is het in Ferwert en Hegebeintum zo goed wonen en werken? Wat mag de (dagjes)toerist beslist niet missen? Wat hebben deze twee dorpen wel, wat andere dorpen of regio’s niet hebben?
Dat weten de inwoners van Ferwert en Hegebeintum natuurlijk als geen ander. Op de oproep van de werkgroep Communicatie en PR van dorpsbelang om een enquête in te vullen via Ferwert Online reageerden vele (oud-)inwoners. Zij weten als geen ander wat de pareltjes van onze omgeving zijn.

Waarom de enquête?
Dorpsbelangen Ferwert-Hegebeintum heeft met succes meegedaan aan de selectieprocedure om in 2019 een DOM 2.0 (Dorps Ontwikkeling Maatschappij) dorp te worden. De dorpsvisie maakte enorme indruk op de jury en Ferwert en Hegebeintum mogen zich inmiddels ‘DOM 2.0 dorp’ noemen. Inmiddels zijn diverse werkgroepen voortvarend aan de slag gegaan met de actiepunten uit de dorpsvisie. Zo ook de werkgroep Communicatie en PR. Die barstensvol ideeën en plannen zit, maar vooral graag het verhaal van de inwoners wil vertellen. De ingevulde vragenlijsten leveren een schat aan informatie op voor de werkgroep.

Bedankt!
De werkgroep Communicatie en PR wil iedereen hartelijk bedanken die de tijd en moeite heeft genomen om de enquête in te vullen. De beloofde Klub72 waardebon gaat naar Aldert de Boer uit Ferwert.

collage
0
0
0
s2smodern