Oproep: doe ook mee aan het MienskipsEnergieplan!

Wereldwijd zijn afspraken gemaakt om in 2050 geen gebruik meer te maken van fossiele brandstoffen, zoals gas, olie en kolen. De gemeenten in Noordoost Fryslân werken daarom samen aan duurzaamheid en leggen daarbij de lat hoog, zo ook in Noardeast-Fryslân.

Ook in Ferwert en Hegebeintum kan er actie worden ondernomen. Hoe kan het dorp energieneutraal worden? Wat betekent dat precies én hoe pak je zoiets aan? Om hier een plan voor te maken biedt de Friese Milieu Federatie ondersteuning aan om te komen tot het opstellen van een MienskipsEnergiePlan voor Ferwert & Hegebeintum! Dit plan is de visie van het dorp op het gebied van energiebesparing en duurzame energieproductie.

Om het plan vorm te geven wordt iedere inwoner van Ferwert en Hegebeintum uitgenodigd om mee te komen denken en discussiëren. In twee avonden wordt onder begeleiding van de Friese Milieu Federatie besproken wat de meest geschikte visie is voor Ferwert en Hegebeintum.

Daarom wordt u van harte uitgenodigd op:
donderdag 21 november om 20.00 uur in Grand Café Ut en Thús in WoonzorgCentrum Foswert om te komen discussiëren over hoe we onze dorpen klaar kunnen maken voor de toekomst.

Voor inhoudelijke vragen over het MienskipsEnergieplan kunt u contact opnemen met:
J.D. van der Schaaf
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06 - 86834435

Werkgroep duurzaamheid DBFH
Anneke, Offe & Harm

fmf
0
0
0
s2smodern