De activiteitencommissie is al een poos druk bezig met de voorbereidingen voor het dorpsfeest van 9 t/m 12 september. Met de wisselende maatregelen in verband met het coronavirus is dit niet altijd eenvoudig. Voor nu liggen er daarom twee scenario’s op tafel: een volledig dorpsfeest en een minder uitgebreide variant. Afhankelijk van de maatregelen waar we in september rekening mee moeten houden, hakken we in augustus de knoop door hoe het dorpsfeest er in 2021 uit komt te zien.

De commissie streeft naar een feestelijk weekend vol activiteiten voor jong en oud. Om in de feeststemming te komen, vragen we jullie het dorp mooi te versieren tijdens het dorpsfeest! Je kunt meedoen als individu, als vriendengroep of als buurt en er zijn mooie prijzen te winnen. Er is geen thema aan verbonden, dus laat je creativiteit de vrije loop en geef je snel op bij de activiteitencommissie! Het e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast de straatversiering staan er onder voorbehoud activiteiten voor de jongste inwoners van Ferwert en Hegebeintum op het programma, wordt er gekaatst om de Kritebeker, is er op vrijdag een gezellige avond in de tent en op zaterdagmiddag een sportieve activiteit voor alle inwoners van de beide dorpen tijdens het matinee. Op zaterdagavond hopen we als vanouds een tentfeest te kunnen houden met een toffe band, zodat de voetjes weer van de vloer kunnen!

Dit is alvast een tipje van de sluier. De straatversiering gaat sowieso door, de rest van het programma is onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Zodra meer bekend is over het dorpsfeest, zullen we dit weer communiceren via Ferwert Online. Fijne zomer gewenst en we hopen jullie op het feestterrein te kunnen ontmoeten in september!
dorpsfeest

Bron: Activiteitencommissie DBFH
0
0
0
s2smodern