Het afgelopen jaar is voor de redactie van Ferwert Online in veel opzichten een bewogen jaar geweest.

Zo is 2017 het jaar waarin we meer dan 85.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen op onze site, een aantal waar we erg trots op zijn! Dit jaar zijn we ook intensief gaan samenwerken met het nieuw opgerichte DBFH.
De rubriek ‘geschiedenis’ is dit jaar goed gevuld met verschillende boeiende onderwerpen welke zijn aangeleverd door Johannes van Dijk. We hopen dat hij ons in 2018 ook weer vele wetenswaardigheden over vroeger wil vertellen.
Steeds meer inwoners, verenigingen en ondernemers weten Ferwert Online dus te vinden, en op deze manier kunnen we onze site vullen met info, activiteiten en nieuws. 

Jacoba van der Meer heeft dit jaar afscheid genomen als redacteur van Ferwert Online, hierbij willen we haar danken voor haar inzet de afgelopen jaren!

We hopen dat het komende jaar voor Ferwert Online weer een mooi jaar zal zijn en dat de bezoekersaantallen blijven stijgen. Hopelijk willen jullie hier allemaal aan blijven meewerken! Dus heb je nieuws wat we kunnen plaatsen? Een activiteit voor op de agenda? Algemene info die nu nog niet op de site staat of inmiddels verouderd is? Foto’s of wetenswaardigheden over onze dorpen Meld het dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook staan we natuurlijk open voor ideeën die jullie graag willen aandragen.

We wensen jullie een prettige jaarwisseling en een gezond 2018 toe!

De redactie van Ferwert Online
2017

0
0
0
s2smodern