Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Vrijwilligersavond op 18 mei a.s.

Gepubliceerd op: 09 mei 2018

 

Oproep aan de vrijwilligers van DBFH

Op vrijdag 18 mei a.s. is het bestuur van Dorpsbelangen Ferwert en Hegebeintum van plan een vrijwilligersavond te organiseren in café ’t Hoekje te Ferwert. De reden hiervoor is om onze waardering uit te spreken voor het vele vrijwilligerswerk dat het afgelopen jaar heeft plaats gevonden binnen onze vereniging. Gelukkig hebben al een groot aantal vrijwilligers zich hiervoor aangemeld. Voor de mensen die dit nog niet hebben gedaan, sturen wij langs deze weg even een reminder.

 

De uitnodiging heeft inmiddels in het Sawn Stjerren Nijs, op de facebook pagina van de activiteiten commissie en op de dorpswebsite Ferwert Online gestaan. Ook zijn een aantal vrijwilligers en commissies, waar bij ons de emailadressen van bekend waren, via de mail benaderd.

Het kan zijn dat jij je bent vergeten je aan te melden. Wij zouden het op prijs stellen om zo veel mogelijk mensen die vrijwillig een bijdrage hebben geleverd in een activiteit of commissie van DBFH te mogen verwelkomen. Langs deze weg willen wij je dus nogmaals vragen om je aan te melden als je dat nog niet hebt gedaan.

Mocht je nog een vrijwilliger weten die geen uitnodiging via de mail heeft ontvangen zou je dan deze uitnodiging ook bij hem of haar onder de aandacht kunnen brengen s.v.p.

De aanmelding kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen/bellen naar: 06-29601120. Dit i.v.m. de catering. Zou je ook de commissie of activiteit even kunnen vermelden waar je actief in bent geweest ?

Wij hopen jouw ook te mogen verwelkomen op vrijdag 18 mei a.s. Het begint om 20.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van DBFH,
W. Bouma (secretaris)

vrijwilligersavond