Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Sinterklaas op bezoek bij vv Wardy

Gepubliceerd op: 01 december 2014

Zaterdagmiddag 29 november was het zover: Sinterklaas en 2 van zijn pieten hadden de weg naar de kantine van Wardy, net als voorgaande jaren, weer weten te vinden.

Hier zaten ongeveer 25 kinderen vol verwachting te wachten op de komst van de goedheiligman.
Sinterklaas werd welkom geheten en toegezongen door de jeugd, waarna de pieten de jeugd rijkelijk bedeelden met pepernoten.
Niet alleen Sinterklaas werd toegezongen, ook de stage-piet, die vandaag jarig was kreeg een gezongen felicitatie aangeboden.
Sinterklaas bleek goed op de hoogte te zijn van de verrichtingen van de jonge spelers van Wardy, alles staat opgetekend in het grote boek.
Eén van de trainers van de F pupillen was ook aanwezig in de kantine en heeft Sinterklaas verteld dat er bij deze groep allemaal lieve kindertjes zijn.
Onlangs heeft de jeugd van Wardy loten verkocht voor de Grote Clubactie. Aan deze verkoop was een prijsvraag verbonden: wie verkoopt de meeste loten?
Sinterklaas bleek het antwoord op deze vraag te hebben: Wietse van der Wal heeft dit seizoen binnen Wardy de meeste loten verkocht en werd verblijd met een mooi shirt van Barcelona, volgens Sinterklaas van Vorkie, maar de toehoorders waren ervan overtuigd dat dit Messi moest zijn.
Na een traktatie is er bingo gespeeld, geassisteerd door drie jongedames van de meisjes C junioren.
Het duurde erg lang voordat de eerste bingo weerklonk, Sinterklaas was al bang dat de verkeerde balletjes meegenomen waren, maar alles kwam uiteraard goed.
Aangezien de Sint het deze dagen erg druk heeft, moest hij rond drie uur weer verder.
Alle aanwezige pupillen ontvingen uit handen van de pieten een mooi gekleurde bal, waarna gezamenlijk de stoet uitgezwaaid werd.
Het was wederom een geslaagde middag en nu maar weer een jaartje wachten op het volgende bezoek.