Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Klaaikroegentocht

Gepubliceerd op: 14 oktober 2014

10de editie van de Klaaikroegentocht:

Op de laatste zaterdag van oktober wordt traditioneel al jaren de Klaaikroegentocht georganiseerd. Dit jaar vindt alweer de 10de editie plaats. De Kroegentocht voorziet nog steeds in een behoefte gezien de vele bezoekers en positieve reacties ieder jaar. Dit jaar zetten weer 5 locaties de deuren voor u open. U bent vanaf 22.00 uur van harte welkom.

Het café in Ferwert is helaas niet van de partij dit jaar, maar café de Driesprong in Blije heeft dit jaar gelukkig wel weer wel haar deuren open staan voor u tijdens de Klaaikroegentocht. Er is echter wel een voorverkooppunt in Ferwert, bij bloemenhuis It Blomke op het Vrijhof. Op zaterdagavond 25 oktober stopt er ca. 22.30 uur, 00.30 uur en 02.30 uur een bus op het Vrijhof zodat de gasten uit Ferwert de Kroegentocht kunnen bereiken en ook weer veilig worden thuis gebracht.klaaikroegentocht

De deelnemende locaties zijn: café De Driesprong Blije, café De Steeg en café De Gouden Klok in Holwerd, Dorpshuis De Terpring in Brantgum en café De Terp in Hantum. Achtereen volgens spelen hier voor u: Solidair, De’n Dikke Nillus, Trienes, Lost Shot en Boni F. . Een zeer afwissend programma, dus voor een ieder wat wils.

U kunt uw armband kopen in de voorverkoop voor € 12,50 (tot zaterdag 25 oktober 18.00 uur) en aan de deur kost deze € 15. U kunt dan op vertoon van deze armband bij de deelnemende locaties naar binnen en gratis gebruik maken van het taxivervoer dat pendelt tussen de locaties. (taxivervoer tot 03.00 uur) Munten kunt u bij iedere locatie gebruiken.
De Klaaikroegentocht heeft ook een facebook pagina. Hier kunt u 2 gratis toegangsbewijzen winnen. Kijk dus op www.facebook.com/Klaaikroegentocht.

Wij hopen u graag (weer) te mogen verwelkomen tijdens deze 10de editie.

Tot ziens op zaterdag 25 oktober a.s. !