Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Kerstnachtdienst o.l.v. ds. Kroon over ‘Een hemels Kerstpakket’

Gepubliceerd op: 22 december 2014

Kerstnachtdienst o.l.v. ds. Kroon over ‘Een hemels Kerstpakket’

Op woensdag 24 december organiseert de zendingscommissie van de PKN te Ferwert de traditionele Kerstnachtdienst. De dienst wordt gehouden in de gerestaureerde St. Martinuskerk en begint om 22.00 uur. Voorganger is ds. J.F. Kroon (Garyp) en medewerking wordt verleend door gospelband Sozo (Broeksterwoude). Het thema van deze dienst is ‘Een hemels Kerstpakket’.
Helaas is er tijdens de kerstdagen niet voor iedereen een kerstpakket met allemaal lekkernijen. Ook in onze gemeente wonen gezinnen die niet de beschikking hebben over zo’n kerstpakket. Zij moeten zelfs een beroep doen op de Voedselbank om het hele gezin van voldoende voedsel te kunnen voorzien!
Om ook deze gezinnen een ‘hemels’ kerstpakket te kunnen bezorgen, vragen wij u om een of meerdere producten uit uw eigen kerstpakket of uit uw voorraadkast mee te nemen naar deze Kerstnachtdienst. Geschikt zijn producten die lang houdbaar zijn, zoals koffie, koffiemelk, houdbare melk, groente, vlees, soep of vis in blik, jam, pindakaas, bruine bonen, pannenkoekmix, poedersuiker, toiletpapier of uitdeelzakjes snoep (zodat deze kinderen op hun verjaardag ook kunnen trakteren op school). Meegenomen producten kunt u op 24 december bij binnenkomst in de kerk inleveren.
Gaat u niet naar de Kerstnachtdienst, maar wilt u de Voedselbank wel graag steunen en minder bedeelde gezinnen uit onze gemeente ook een feestelijke kerst bezorgen? Maak dan een gift over op rekening NL39 TRIO 0776 4786 13 t.n.v. Voedselbank L en F (Leeuwarderadeel en Ferwerderadiel).

kerstbal