Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Jeugdkaatsen augustus

Gepubliceerd op: 19 augustus 2014

Hoe heeft de jeugd het er vanaf gebracht?

Op vrijdag 8 en 15 augustus zijn de laatste twee kaatspartijen van dit seizoen verkaatst voor de jeugd van k.v. Foswert.

Op 8 augustus waren er tijdens de Van der Wal Hout- en bouwmaterialen jeugdpartij acht 2-tallen, verdeeld over een A- en B-klasse. De 2de prijs in de B-klasse ging naar Redmer Braaksma en Kim Drost. De kransen waren voor Julia Link en Edwin de Vries. In de A-klasse waren de kransen voor Hessel Kingma en Justin de Vries en was de 2de prijs voor Wybe Kor Pijnacker en Freek Jan Veldema.

 

Op 15 augustus werd de k.v. Foswert barbequepartij verkaatst. In de B-klasse waren opnieuw 4 parturen. De winst ging naar Neeltje Veldema, Edwin de Vries en Sytse Jouta.

image-2014-08-19

 

De 2de prijs ging naar de broers Ate en Eise Bouma. Zij kaatsten met Julia Link. In de A-klasse ging de beslissende partij tussen het partuur van Thijs van Hijum en Justin de Vries en het partuur Gysbert Lettinga en Wybe Kor Pijnacker. Deze partij werd pas op een stand van 5-5 6-4 beslist in het voordeel van het partuur van Gysbert en Wybe Kor. Zij kregen dan ook de kransen omgehangen.

image-2014-08-19 1

Na afloop vond de jaarlijkse barbecue voor de jeugd plaats. Tijdens de barbecue zijn ook de klassementprijzen uitgedeeld. In de B-klasse is het klassement gewonnen door Neeltje Veldema en Jeffrey Drost. Ate Bouma en Hester van Sinderen mochten in de A-klasse de klassementsbeker mee naar huis nemen.

image-2014-08-19 2