Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Integrale Yoga in Studio Leela (Ferwert) weer van start

Gepubliceerd op: 05 januari 2023
Vanaf woensdag 11 januari gaan ook de lessen Integrale Yoga in Ferwert weer van start. Er zijn wekelijkse lessen op de woensdagochtend, woensdagavond en de donderdagavond. De Integrale Yoga is een rustige vorm van yoga. Naast de fysieke oefeningen is er veel aandacht voor de ademhaling en meditatie. Daarnaast is de Integrale Yoga heel toegankelijk; ieder lichaam en ieder mens is anders, dus de yoga wordt waar nodig aangepast aan wat iemand nodig heeft en kan. Ontspanning en bewustwording zijn de belangrijkste uitgangspunten van deze yoga. 
 
De yogalessen worden gegeven door yogadocente Alline van der Meulen. Zij heeft ruim 6 jaar ervaring als yogadocente, heeft een eigen yogastudio in Ferwert en geeft op verschillende locaties in Friesland yogalessen (Oude Bildtzijl, Ternaard, Oudwoude). Naast de Integrale Yoga geeft ze ook Adem- en Koudwatersessies. Samen met magnetiseur Martijn Zitman geeft ze Ontspanningssessies; een combinatie van yoga en magnetiseren, en Inspiratieavonden; gespreksavonden over de essentie van het zijn. Meer informatie vind je op www.allinevandermeulen.nl.
 
Ben je benieuwd naar de Integrale yoga? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles. Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0618459578

Bron: Alline van der Meulen