Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Greppeltocht 2014

Gepubliceerd op: 13 oktober 2014

Greppeltocht: tocht der tochten....

Het was weer geweldig dit jaar. Vol spanning gingen we naar de sporthal. Daar kregen we uitleg over hoe de tocht dit keer ging. We moesten opdrachten doen. 6 foto’s moesten er onderweg gemaakt worden en 13 kaartjes met nummers moesten worden opgezocht en verzameld. Maar pas op voor de spotters!
Rond 20.00u gingen de eersten op pad. Het was rennen en duiken en verstoppen voor iedereen die voorbij kwam. Want wie waren die spotters???? Wij wisten het niet……
mannen4
Een rondje Ferwert, op de middenstip van het voetbalveld moest een foto worden gemaakt zo ook bij het gemeentehuis, bij een trekker, een levend dier, bordje van Ferwert en met natte voeten.foto 5
Bij de visvijver aan de ljouterdyk stond bij het monument een potje met daarin een briefje……hoe moesten we daar komen? We hadden maar 1 optie….zwemmen. 1 bikkel van de groep sprong in het water en haalde een briefje…..die was helemaal nat en nauwelijks te lezen. Maar na het ontcijferen bleek dat het nummer wat wij zochten onder de stijger lag…voor niks het water in geweest maar oh wat een lol!!!!
greppel2
Rond 24.00u was iedereen weer in de sporthal en was de prijsuitreiking. Een prachtige avond met veel spanning en nog meer lachen. In de sporthal bleef iedereen nog zitten voor een hapje en een drankje!
Tot volgend jaar! Dan doen wij zeker weer mee!!!!! (aldus Betty, Monica, Sjoukje, Marijke en Jannie)