Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Een goede start van 2023 voor Interzorg Groep!

Gepubliceerd op: 13 januari 2023

Ferwert – Vorige week woensdag en donderdag stonden bij Interzorg Groep in het teken van de jaarlijkse kwaliteitscertificering (HKZ). Daarmee werd 2023 meteen goed afgetrapt, want Interzorg Groep is na twee intensieve dagen wederom glansrijk geslaagd voor de HKZ!

Op woensdag vonden de werkzaamheden ‘op afstand’ plaats en op donderdag vonden fysieke gesprekken plaats. Er werden documenten en cliëntdossiers opgevraagd en ingezien en medewerkers van de verschillende onderdelen van Interzorg Groep, managementleden en de directeur/bestuurder werden bevraagd op de verschillende aspecten op het gebied van kwaliteit van zorg.  De auditor van KIWA gaf aan dat ze veel mooie dingen heeft gezien en gesprekken heeft gevoerd  met enthousiaste en betrokken medewerkers. Ze complimenteerde de directie en medewerkers met de vele innovatieve initiatieven en ontwikkelingen en de grote betrokkenheid van de medewerkers. De organisatie heeft laten zien dat ze zich steeds door ontwikkelt en niet stil staat: Interzorg Groep is volop in beweging!

Dit alles heeft geresulteerd in een goede beoordeling en in de continuering van het kwaliteitscertificaat. KIWA geeft aan dat Interzorg Groep intern de zaken goed op orde heeft, de klant centraal stelt en voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Dat geeft houvast en vertrouwen voor de toekomst.

De directeur/bestuurder van Interzorg Groep is blij met het resultaat en trots op de grote betrokkenheid van de medewerkers van Interzorg Groep. Dit bevestigt maar weer dat Interzorg Groep goede, betrouwbare en veilige zorg levert en zichzelf steeds verder ontwikkelt. Hij bedankt iedereen die meewerkt om dit resultaat iedere dag opnieuw te neer te zetten. Ook in het komende jaar gaat de organisatie weer alles op alles zetten om aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen te blijven voldoen!Bron: Interzorg Groep