Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

DORPSFEEST FERWERT/HEGEBEINTUM ROCKS!

Gepubliceerd op: 04 september 2014

PAFH stunt met mediaspektakel

Het is de Vereniging voor Plaatselijke Aktiviteiten Ferwert/Hegebeintum (PAFH) ook dit jaar weer gelukt om een spectaculaire act te boeken voor de slotavond van het dorpsfeest, zaterdag 13 september a.s.
Na de 3 J’s en de broers Ben en Dean Saunders is het dit jaar de beurt aan een vernieuwende, spaakmakende en unieke band: Beethoven Rocks! Beethoven Rocks heeft in 13 jaar op verschillende grote podia landelijke bekendheid verworven en brengt als eerste en enige band een totaalervaring, waarbij muziek en de allernieuwste technieken worden geïntegreerd tot een waanzinnige visuele en muzikale show.
Unieke podiumopstelling
Op maat gemaakte visuals en video’s worden getoond op een fantastische LED Wall (met een maximale afmeting van 50 m2) die het decor vormt voor een futuristisch en uiterst professioneel podium dat niet onderdoet voor de bekende grote TV-shows.

beethovenrocks5 leadzangers:
Met haar repertoirekeuze wil Beethoven Rocks een zo groot mogelijk publiek aanspreken. Beethovens grootste kracht is dat ze niet werkt met vaste setlists, maar dat ze vanaf het podium haar publiek en de sfeer scant en daar haar repertoire ter plekke op aanpast.
Bekend is Beethoven Rocks om haar unieke medley’s zodat ze haar publiek van zoveel mogelijk muzikale genres kan laten genieten. De allernieuwste songs uit de Charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance. Bovendien beschikt Beethoven rocks over 4 geweldige leadzangers (waaronder Déon Leon, bekend van o.a. de band RED!, winnaar van Popstars 2008) en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend.
Totaalervaring:
Bij een optreden van Beethoven Rocks is het publiek niet alleen toeschouwer, maar maakt ze deel uit van een gezamenlijke muzikale en visuele belevenis. Wie een optreden heeft meegemaakt verliest zich in de magie van dit zevental. Volledige overgave, onuitputtelijke energie en diepe beleving is het recept voor een onvergetelijk feest!
De aanvang van de show is om 21.30 uur; de tent (feestterrein a/d Hegebeintumerdyk) is open vanaf 21.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro p.p. en zijn verkrijgbaar bij Warenhuis Pijnacker in Ferwert en de Hofshoecke in Hallum. Aan de tent kosten de kaarten 15 euro p.p.
Kortom: deze ervaring op zaterdag 13 september a.s. mag u niet missen! Kom op tijd, want vol=vol.