Skip to main content
Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Aanleg glasvezel in Ferwert van start!

Gepubliceerd op: 19 januari 2023

Woensdagochtend is het startsein gegeven voor de aanleg in Ferwert. Dit is bijzonder dat dit zo snel van start gaat na de glasvezel campagne. Normaal duurt het namelijk enkele maanden voordat men begint met de aanleg van de glasvezel. Maar omdat de herstructurering nu plaats vind in het dorp is dit naar voren gehaald. Zo hoeft de weg niet tweemaal open. 

Bij een speciale bijeenkomst in ’t Hoekje, waar verschillende betrokken partijen aanwezig waren is de schep in de grond gegaan. Tijdens deze bijeenkomst heeft het DBFH de cheque voor het sponsordoel in ontvangst mogen nemen. Dit heeft voor Ferwert tot nu toe € 2450,- opgebracht. We zijn hier erg blij mee!  

Het is nog steeds mogelijk om een glasvezel aansluiting aan te vragen. Dit is mogelijk tot dat de verbinding in de woning ligt. Daarna zullen er kosten voor het aansluiten in rekening gebracht worden. Mocht u als nog een glasvezelverbinding willen is dit ook nog mogelijk via de speciale links van het DBFH: www.dbfh.nl/delta of www.dbfh.nl/caiway

Glasvezel6Glasvezel4

Klik hier 
Bron: DBFH