Gastkoken met Gijs en Frans, zondag 30 september vanaf 17.00 uur. Kosten 18,95, bijpassende wijnen 3,95. Nog slechts enkele plekjes beschikbaar.

gastkoken

De activteitencommissie van DBFH is benieuwd wat u van het dorpsfeest vond. Ze hebben hier een tevredenheidsenquête voor gemaakt. Wil jij deze voor hen invullen? 

Enquete klik op de afbeelding om de enquête te openen.

Er is een nieuwe beheerder voor het onderhoud van het levende wilgentenen kunstwerk 'Het Houten Hemeltje', aan de Molenlaan bij Ferwert. Deze taak zal door Doete Jouta worden uitgevoerd. Hiermee neemt zij het onderhoud over van Jaap Feddema. We zijn Jaap erkentelijk voor zijn inzet en willen hem bedanken voor de goede zorg over de afgelopen zes jaar.
We zijn eveneens blij met het enthousiasme van Doete om de verzorging van het stekje op zich te nemen.

Zondag 7 oktober 2018: Culturele hoofdstad op zijn mooist vanaf het water. Genieten van de historische monumenten en de prachtige verhalen van onze Ferwerter (!) gids.

Zaterdag 22 september aanstaande is het burendag. Wij willen u van harte uitnodigen om als “buren” deze ochtend bij elkaar te komen in Grand Café Ut en Thús van Woonzorgcentrum Foswert.