Interzorg Groep heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in ‘nieuw wonen’.

Van een ‘bejaardentehuis’ is Foswert getransformeerd naar een modern Woonzorgcentrum, waar het fijn wonen is met alle zorg en aandacht dichtbij. Van huisarts tot maaltijdservice, van gezellige activiteiten tot verpleging. Nadat de recreatiezaal is veranderd in een Grand Café en de entree gemoderniseerd, worden de nu vrijkomende appartementen gerenoveerd naar anno nu.

 

Donderdagmiddag  13 december jongstleden was er een gezellige middag voor toekomstige bewoners. Tijdens deze middag kregen een 50-tal bezoekers een kijkje in het vernieuwde appartement, dat met zijn lichte kleuren en nieuwe keuken erg in de smaak viel.

Verder ging de rondleiding langs de nieuwe huisartsenpraktijk met apotheek en de nieuwe fysiotherapiepraktijk. Ook werd onder meer de bibliotheek, de biljartruimte, het winkeltje en de kapsalon  bezocht.

Onder het genot van de klanken van een orgelman kon aan het eind van de middag geproefd worden van diverse gerechten uit de keuken van de Maaltijdservice aan Huis van Interzorg.

Zo kreeg een ieder een goed beeld van wat Interzorg te bieden heeft en gingen de bezoekers enthousiast naar huis.

Er zijn op dit moment enkele appartementen beschikbaar in het Woonzorgcentrum. Wanneer er vragen zijn of interesse is in een rondleiding kan contact opgenomen worden met Stiena Otte, via telefoonnummer 088 – 518 0200.
interzorg

0
0
0
s2smodern