Wat gaan we doen met de verpauperde panden in Ferwert, is er zicht op bouwkavels?
En kunnen we binnenkort via de Ferwerterfeart naar Hegebeintum?

Inwoners van Ferwert en Hegebeintum, jullie zijn van harte uitgenodigd om samen met Dorpsbelangen Ferwert Hegebeintum (DBFH) op 22 maart de volgende stap te zetten. DBFH wil jullie meenemen in alle zaken die afgelopen maanden de revue zijn gepasseerd en die bijdragen aan de leefbaarheid in onze dorpen.


Door de gemeente zijn we uitgenodigd om een plan in te leveren die bijdraagt aan samenwerking in het dorp, bredere participatie van inwoners, draagvlak en draagkracht in het dorp. Ook willen ze bijdragen aan de kwaliteit van fysieke leefomgeving. Bijvoorbeeld het opknappen en herinrichting van straten, pleinen, openbaar groen, huizen en andere gebouwen, herbestemming van panden of locaties, aanpassing van de woningvoorraden, wonen en zorg. Inmiddels heeft u kunnen lezen dat Ferwert en Hegebeintum zijn uitverkoren om samen met de gemeente deze volgende stap te zetten.

We willen een zogenaamd Dorpsontwikkelingsmaatschappij (DOM2.0) oprichten.
Nu de woningen op de Gasthuisstraat al in een ver gevorderd stadium zijn, komen er straks wellicht ook mogelijkheden voor nieuwbouw in Ferwert? We willen u graag informeren.

We gaan “OP STAP” en zien u graag op 22 maart 2019 op de openbare ledenvergadering van DBFH op de Foswerterstrjitte 71 in Grand Café Ut en Thús. Aanvang 20.00 uur

hoofdstraatFerwert hoofdstraatFerwert1

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2smodern