Zoals u als inwoners van onze dorpen Ferwert en Hegebeintum wellicht in de media heeft vernomen, zijn er plannen om 2 mestvergisters te realiseren bij Marrum.

Deze ontwikkeling houdt de inwoners van dat dorp bezig. Er is al een informatiebijeenkomst geweest en niet iedere inwoner van Marrum ontvangt de plannen met open armen. Op de website Marrum Online kunt u onder het kopje “nieuws” meer informatie vinden.
Omdat onze dorpen maar enkele kilometers van Marrum, en dus van de eventuele mestvergisters, liggen, kunnen wij ons als Dorpsbelangen Ferwert en Hegebeintum (DBFH) voorstellen dat in onze dorpen ook vragen of zorgen zijn ontstaan over deze kwestie.
Mocht dit zo zijn dan horen wij dat graag. U kunt uw opmerkingen, zorgen of vragen doorgeven per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij willen u vragen, als u vragen of zorgen heeft over deze situatie, om deze voor het einde van de maand (september 2017) bij ons kenbaar te maken.
Mocht er na de respons behoefte en aanleiding toe zijn, dan kan het bestuur van DBFH de zorgen van haar inwoners onder de aandacht brengen bij de verschillende instanties. (wel graag uw gegevens vermelden s.v.p.)


In afwachting van uw reactie.


Met vriendelijke groet,
Bestuur dorpsbelangen Ferwert-Hegebeintum

 

 

0
0
0
s2smodern