Koningsdag zag er dit jaar opnieuw anders uit, maar dat betekent niet dat er geen activiteit was in Ferwert en Hegebeintum! De jeugd heeft beide dorpen prachtig versierd met mooie stoepkrijttekeningen. Koning Willem Alexander en koningin Máxima zijn door veel kinderen op de stoeptegels vereeuwigd! Het was voor de jury een hele klus om de mooiste uit te zoeken.

De eerste prijs is gewonnen door Tibbe, Fenne en Jinte. De tweede prijs gaat naar Xavi, Vienna en Owen en de derde prijs is voor Wander en Gerhard.
Naast de stoepkrijtwedstrijd konden de inwoners zich uitleven op een rebus. Dat deze niet eenvoudig was, bleek wel uit het feit dat niet alle inzendingen juist waren. Gelukkig zijn er ook veel goede antwoorden ingeleverd. De prijswinnaars zijn Eelkje Bakker, Anneke Reitsma en Ate Kooistra. De oplossing van de rebus was: ‘wille en fertier op Keningsdei’.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd en alle deelnemers bedankt voor jullie inzet! We hopen volgend jaar weer een ‘ouderwetse’ Koningsdag te kunnen vieren.

Activiteitencommissie DBFH
0
0
0
s2smodern