Onder leiding van de talentvolle dirigent Gijs Heusinkveld geeft de Christelijke Brassband Excelsior uit Ferwert, samen met Christelijk Mannenkoor Pro Rege uit Dokkum, op vrijdag 14 december een kerstconcert in Sporthal De Heechfinne te Ferwert.
De dirigenten Gijs Heusinkveld en Jan Hibma bundelen hun muzikale krachten in een sfeervol programma. Tijdens het concert is er uiteraard ruimte voor samenzang. De begeleiding zal worden verzorgd door Anja Heikamp-Kommerie op het orgel.

Christelijke Brassband Excelsior Ferwert, opgericht op 15 augustus 1897, is één van de oudste muziekverenigingen van Friesland. De brassband mag zich gelukkig prijzen met een grote achterban aan (jeugd)leden. Een oude muziekvereniging maar nog jong van geest. Dat typeert Excelsior.
Veel activiteiten zijn er de afgelopen jaren in en rondom Ferwert georganiseerd. Concerten met artiesten, zoals Iris Kroes, Gurbe Douwstra, Di Gojim en vele anderen. Maar ook buitenlandse reizen naar o.a. Frankrijk, Engeland, Litouwen en Polen. Ook is Excelsior veel te vinden op wedstrijden in en buiten Nederland. En niet zonder succes. Het afgelopen jaar mocht Excelsior opnieuw kampioen worden in de tweede divisie op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur. Kaarten zijn voor € 10,00 in de voorverkoop verkrijgbaar bij Warenhuis Pijnacker. Aan de zaal voor € 12,50.
Affiche Kerst Ferwert 2018
0
0
0
s2smodern