Afgelopen donderdag en vrijdag stonden bij Interzorg Groep in het teken van de jaarlijkse kwaliteitscertificering (HKZ). Ondanks de corona-perikelen, die in de afgelopen periode van iedereen enorm veel tijd hebben opgeslokt, had de directie voldoende vertrouwen in de organisatie om deze certificering door te laten gaan. Op donderdag en vrijdag werden documenten opgevraagd en ingezien en werden medewerkers van de Huishoudelijke Zorg, de Wijkverpleging, de Dagverzorging, het Woonzorgcentrum, (para)medici, staf en directie geïnterviewd op het gebied van kwaliteit van zorg en werden ter plekke cliëntdossiers ingezien.

Aan het einde van een lange en warme dag kreeg Interzorg Groep het resultaat: met glans geslaagd! KIWA complimenteerde de medewerkers met name over hun betrokkenheid bij de organisatie en de kwaliteit van de zorgdossiers. HKZ.nl geeft aan: “Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Dat geeft houvast en vertrouwen voor de toekomst.”

De directie van Interzorg Groep is blij en trots dat, zeker in deze bijzondere tijd opnieuw bevestigd wordt dat Interzorg Groep goede, betrouwbare en veilige zorg levert en bedankt iedereen die meewerkt om dit resultaat iedere dag opnieuw te realiseren. Ook in het komende jaar gaat de organisatie alles op alles zetten om aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen te blijven voldoen. 
0
0
0
s2smodern