Op zaterdag 16 april vindt de Waddenwandeltocht weer plaats in het mooie landschap van Ferwerderadiel. De deelnemers kunnen een afstand van 10, 20 of 35 kilometer lopen.

De ideale voorbereiding
De Waddenwandeltocht is de ideale voorbereiding op de Elfstedenwandeltocht (3 t/m 7 mei) en de Slachtemarathon (4 juni). Onderweg zijn er voldoende ‘pleisterplaatsen' om met een hapje en drankje weer op adem te komen. Start en finish van de Waddenwandeltocht zijn vanuit sporthal ‘De Heechfinne’ in Ferwert.

Meld u nu aan!
De Waddenwandeltocht wordt georganiseerd op initiatief van Vereniging Plaatselijke Aktiviteiten Ferwert-Hegebeintum. Aanmelden kan daarom via de website www.pafh.nl 

Deelnemers kunnen tijdens de tocht van het mooie terpenlandschap van Noord-Friesland genieten, maar ook van verschillende activiteiten. De PAFH is hiervoor nog op zoek naar personen of bedrijven die kosteloos hun medewerking willen verlenen. Bespeelt u een instrument, zingt u graag of heeft u een hobby of product dat u wilt demonstreren? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waddenwandeltocht

0
0
0
s2smodern