In navolging van de eerste editie van de Alvestêdefair wordt er dit jaar op zaterdag 10 december a.s. van 17.00 tot 21.00 uur een vervolg gegeven aan deze gezellige happening op het sfeervolle Vrijhof in Ferwert.
De Alvestêdefair is een combinatie van een markt, muziek en attracties, geheel aangekleed in de sfeer van de Elfstedentocht. In de muziektent treden afwisselend de bekende Friese zangeres Anneke Douma en dweilorkest De Wodkapel voor u op. Er zijn leuke attracties als bv snertblikgooien, op de foto bij het bruggetje van Bartlehiem en er is een luchtkussen voor de kinderen. Voor de bezoekers zijn er diverse leuke acties en uiteraard dient er - met kans op prijs - afgestempeld te worden bij alle stempelposten! Bij de koek-en-zopie kraam kunt u terecht voor chocolademelk en koek, glühwein en – niet te vergeten - snert. De toegang is gratis.
I.v.m. het beperkte aantal stempelposten en de grote belangstelling voor deze drukbezochte fair geldt: vol=vol! Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u contact opnemen met Aaltje Boersma, tel.nr.: 0518-411591.

Alvestedefair

Commissielid gezocht!!
Als organiserende subcommissie van de PAFH is de Alvestêdefaircommissie dringend op zoek naar een technische man/vrouw. We zoeken iemand die het ziet zitten om mee te denken en aan te pakken in de voorbereiding van de fair en tijdens de opbouw van het marktterrein.
Lijkt dit je wat of wil je meer informatie, meld je dan bij een van onderstaande commissieleden.
We horen graag van je!!


Alvestêdefaircommissie Ferwert,
Aaltje Boersma, Sieger Swart, Jan Boeijenga, Tineke de Vries, Frans Schreiber, Jessica van der Wal, Janna van der Lep

0
0
0
s2smodern