In de week van 13 t/m 18 mei 2019 gaan ruim 30.000 collectanten op pad met maar één doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen longziekten. Ook in Ferwert/Hegebeintum wordt de collecte voor het Longfonds georganiseerd. Echter voor de laatste keer door inwoner Rudie Koetje. Zij heeft het 25 jaar lang georganiseerd. Wilt u het volgend jaar organiseren?

Organiseren kost u gemiddeld zes uur van uw tijd. Meestal is dit in uw eigen buurt. Organisator Rudie Koetje is zelf al jaren actief en altijd weer gemotiveerd om op pad te gaan. “Voor de meeste mensen is ademen heel gewoon. Maar voor 1,2 miljoen Nederlanders is het niet vanzelfsprekend. Zij hebben een longziekte en kunnen daardoor niet het leven leiden dat zij willen. Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten.”

In Nederland heeft ruim een miljoen mensen een longziekte. Voor hen is ademhalen een
terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Daarom
strijdt het Longfonds voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Zo maakt het Longfonds onderzoek naar longziekten mogelijk en komt op voor de beste zorg voor longpatiënten én
voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Wilt u zich opgeven? Ga naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wilt u meer informatie? Ga naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0518-413089
longfonds
0
0
0
s2smodern