In februari ’19 wordt gestart met een nieuw onderdeel binnen SVKV: namelijk het groepsspringen!
Hou je van het maken van verschillende soorten sprongen op de (mini)trampoline en lijkt sporten in een team je leuk, dan is dit echt iets voor jou!

Op donderdag 31 januari is bij SVKV van 17.30-18.30 uur een INSTUIFMIDDAG SPRINGEN.
Kom vrijblijvend langs om te zien en te ervaren wat het springen inhoudt!
Bij het groepsspringen worden verschillende soorten sprongen gemaakt op bijvoorbeeld de (dubbele)minitrampoline, de pegasus en de vloer/ tumblingbaan. Hoe meer je kan, hoe moeilijkere sprongen je uiteindelijk kan gaan maken, maar … niets hoeft. Plezier hebben in het springen staat voorop!
Kijk hier naar wat filmpjes over groepsspringen. 

Voor wie: Jongens en meiden vanaf 8 jaar tot…..…dat maakt niet uit.
Waar: sporthal in Ferwert
Wanneer: vanaf 7 februari iedere donderdagmiddag van 17.30 – 18.30 uur
Wat kost het: ben je nog geen lid van SVKV dan kost 1 uur groepsspringen € 12,50. Doe je al wel een sport bij SVKV, bv 1 uur gym of 1 uur jazz dan is het totaal voor twee uren € 20,-. Sport je al meer uren bij SVKV bv. jazz selectie dan is dit springuur  €10,-. Alle bedragen zijn per maand.
De trainers: Anneke en Marga zijn de trainsters bij SVKV voor gym en turnen. Zij hebben ervaring met groepsspringen. Beide hebben zelf ook lang aan groepsspringen gedaan.

Voor wie het leuk vindt, zijn er elk jaar een paar wedstrijden waar je met een groep aan mee kan doen. Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 leden. Op 5 niveaus kan de groep meedoen, dus welke sprongen je kan daar doet je groepje aan mee. Iedereen kan dus meedoen!


We zien je graag op 31 januari !
Trainsters Anneke en Marga
namens het bestuur Froukje, Baukje en Jantina

Houd ook de facebook pagina van svkv in de gaten
0
0
0
s2smodern