Wat is de Greppeltocht precies?
De Greppeltocht is een soort dropping. In groepjes van 5 personen word je uitgezet en krijg je een route mee. Deze route moet zo snel mogelijk worden afgelegd, maar let op… op de route bevinden zich nummers. Het is de bedoeling dat iedere groep alle nummers op de route verzamelt. Dit moet alleen wel ongezien gebeuren, want op de route zijn “spotters”. Als een groep door een “spotter” wordt gezien, volgt er een tijdstraf. De groepen die het snelst weer terug zijn, winnen de eer én een klein prijsje!

Opgave
De Greppeltocht is voor iedereen vanaf 16 jaar, waarbij in elk groepje één persoon van minimaal 21 jaar moet zitten. Je kunt je vanaf donderdag 1 oktober tot dinsdag 13 oktober aanstaande in groepjes van precies (!) 5 personen opgeven bij Romke Hoekstra (e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Aanmeldingen voor 1 oktober worden niet in behandeling genomen! Er kunnen maximaal 25 teams mee doen! Vol=vol!

Start & Finish
We gaan op vrijdag 16 oktober om 20.00 uur van start vanuit sportcafé ‘de Heechfinne’ (kantine sporthal). Verzoek aan de deelnemers is om 19.45 uur aanwezig te zijn. De route eindigt ook in het sportcafé, waar na afloop van de Greppeltocht gezellig kan worden nagezeten.

Kosten en voorwaarden
- De kosten zijn € 20,- per team (= € 4,- per persoon, incl. een consumptie en wat lekkers).
- Deelname is voor eigen risico.
- Zaklantaarns mogen mee op de route.
- Wees erop voorbereid om vies te worden, greppels zijn nou eenmaal niet schoon :-).
- Voor ieders veiligheid wordt van elke groep een mobiel nummer genoteerd (je ontvangt ook een nummer van de organisatie). Per team moet dus één mobiele telefoon worden
meegenomen.
- Wellicht ten overvloede, maar wij gaan er van uit dat je andermans eigendommen respecteert!

Doe je ook mee?
De PAFH ziet je graag bij de Greppeltocht op vrijdag 16 oktober!

0
0
0
s2smodern