Op vrijdag 6 juli hebben alle jazz en gymgroepen van svkv Ferwert e.o. een prachtige demo in de sporthal van Ferwert gegeven. In totaal waren er 12 optredens van de recreatiegroepen en de selectie groepen. Het publiek was in grote getale op komen dagen en hebben van de allerkleinste nijntje gymers tot aan de oudste groep jazz meiden mogen genieten van mooie optredens.

De gymgroepen hadden elk hun eigen thema waarbij er o. a. boerderijdieren langskwamen, glow in the dark gymers acrobatische sprongen lieten zien en er kwam een heus schoonzwem optreden langs. De jazz groepen lieten allen hun mooiste dansen zien, waarvan sommige gebruikt zijn op het fries kampioenschap jazz dance of de voorrondes van het nederlands kampioenschap jazz dance. De jongste jazz groep had een dans gemaakt met het thema pyama party. De jazz groep met meiden van 12-16 jaar hadden zelfs een auto gemaakt bij het nummer greased lightning van de film Grease.

SVKV heeft de afgelopen tijd veel acties gedaan. Van de opbrengsten zijn voor de oudste jazz groepen nieuwe svkv vestjes aangeschaft, deze werden tijdens de demo geshowd. Ook is er een airfloor aangeschaft. Tijdens de demo was er nog een verloting, er wordt namelijk hard gespaard voor verrijdbare spiegels!

De demo was ook het moment om afscheid te nemen van de trainsters. Svkv nam afscheid van Natasja Nouwen, jazz dance trainster, Eva van Zuiden, jazz dance trainster en Mirjan Meuleman, trainster van gym en turnen. Ze werden in het zonnetje gezet met onder andere een herinneringen boek. De trainers gaan privé ieder hun eigen weg en daar past lesgeven niet meer bij. Svkv heeft hen veel succes met hun nieuwe uitdagingen toegewenst.
Een hartelijk welkom was er ook tijdens de demo. Voor jazz werd de nieuwe trainster Brenda de Groot gepresenteerd en voor turnen de nieuwe trainster Anneke de Jong aangekondigd.
svkvjuli1svkvjuli2svkvjuli3
0
0
0
s2smodern