Zoals een ieder wellicht bekend, heeft het Corona virus dit jaar een aantal maatregelen met zich meegebracht, waarbij het niet mogelijk is om met een groot aantal mensen bij elkaar te komen. Normaal gesproken vindt onze ledenvergadering plaats in maart, echter deze vergadering moest uitgesteld worden i.v.m. de Corona. Het bestuur heeft toen besloten om in september de situatie opnieuw te bekijken en is nu tot de conclusie gekomen dat wij het niet verantwoord vinden om deze ledenvergadering door te laten gaan.

Het bestuur van DBFH stelt haar leden langs deze weg en via het Sawn Stjerren Nijs hiervan in kennis. Om u toch op de hoogte te houden van de zaken die zich hebben afgespeeld en om het jaar 2019 af te sluiten, willen wij de volgenden zaken met u delen:

De financiën 2019 zijn terug te vinden op deze website. Ook zijn de notulen van de jaarvergadering van 22 maart 2019 en het jaarverslag van maart 2019 – maart 2020 hier terug te lezen.
Door op deze link te klikken kunt u de verslagen inzien.

Mocht u naar aanleiding van deze verslagen nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u die sturen naar het secretariaat op dit emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende hebben ingelicht en dat wij u in maart 2021 in goede gezondheid weer mogen verwelkomen op onze algemene ledenvergadering.

Namens het bestuur van DBFH,
Wieger Bouma (secretaris)
0
0
0
s2smodern