De website voor onze dorpen Ferwert en Hegebeintum bestaat al weer 5 jaar. Destijds opgericht omdat Ferwert en Hegebeintum nog geen dorpswebsite had. Daarnaast nam het communiceren via bv kranten, convocaten af in tijden van het digitale tijdperk. Ferwert Online is in de huidige vorm een moderne website die vorig jaar een update heeft gehad waardoor we klaar zijn voor de toekomst. Ook is de website sinds deze update vanaf tablet en telefoon te bekijken. Aan de website is ook een Facebookpagina gekoppeld die inmiddels 674 volgers  heeft. Het streven is om dit op 1000 volgers te krijgen. Sinds april dit jaar zijn we ook op Instagram actief. De website word vrijwilliger beheerd.

Het aantal bezoekers van de website aantal is nog steeds groeiende. De afgelopen 5 maanden is de website al ruim 10.000 keer bezocht, een aantal waar we erg trots op zijn. Op de website zijn allemaal onderwerpen en informatie te vinden die met onze dorpen te maken hebben. Ook Dorpsbelangen Ferwert – Hegebeintum (DBFH) heeft hier een rubriek. DBFH is overigens de eigenaar van deze website en communiceert hier zijn onderwerpen met de bewoners.

Inwoners van Ferwert en Hegebeintum kunnen op Ferwert Online gratis onderwerpen plaatsen en ook kunnen activiteiten in de agenda worden gezet. Gezien het bereik is dit een prima promotiemiddel voor bv instellingen, bedrijven of sportverenigingen.

De redactie van Ferwert Online probeert onze mooie dorpen onder een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Ook voor vele oud Ferwerters en Beintumers is dit een mooie manier om hun dorpen te blijven  volgen.

Wij hopen de komende jaren wederom op groeiende bezoekersaantallen en roepen je op om het nieuws en activiteiten van Ferwert en Hegebeintum te volgen en te liken..

Uiteraard kun je allerlei zaken die gerelateerd zijn aan onze dorpen hier plaatsen (geen reclame en discussies). Mocht je nog tips of verbeterpunten hebben, ook die horen wij graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
FerwertOnline5jaar
0
0
0
s2smodern