De zomer is in volle gang, de vakanties staan voor de deur, voor de meeste mensen dé tijd om er op uit te trekken. Vaak bereiden we ons voor door info te zoeken over de vakantiebestemming. Zo zullen ook toeristen naar onze regio op vakantie gaan, wij willen ze graag verwelkomen met foto's over ónze leefomgeving.

Graag willen we jullie vragen om hier aan mee te werken! Foto's van onze mooie dorpen, in de breedste zin van het woord. Want wat je mooi vindt in je omgeving is voor iedereen weer anders; vindt de een de Zeedijk en het achterliggende gebied het mooist, een ander geniet juist erg van het slenteren door eigen dorp, of het mooi maken van de eigen tuin.
De redactie van Ferwert Online wil graag fotomateriaal van jullie ontvangen over Ferwert en Hegebeintum om zo de rest van de wereld te laten meegenieten van onze prachtige dorpen!
Stuur je foto(s) daarom naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zonder jullie inbreng kunnen we niet!

 

Ferwertopkaart1.jpgFerwertopkaart2.jpgFerwertopkaart3.jpgFerwertopkaart4.jpgFerwertopkaart5.jpgFerwertopkaart6.jpgFerwertopkaart7.jpgFerwertopkaart8.jpgFerwertopkaart9.jpgFerwertopkaart10.jpgFerwertopkaart11.jpgFerwertopkaart12.jpgFerwertopkaart13.jpgFerwertopkaart14.jpgFerwertopkaart15.jpgFerwertopkaart16.jpgFerwertopkaart17.jpgFerwertopkaart18.jpgFerwertopkaart19.jpgFerwertopkaart20.jpgFerwertopkaart21.jpgFerwertopkaart22.jpgFerwertopkaart23.jpgFerwertopkaart24.jpg

0
0
0
s2smodern