Via de gemeente Noardeast-Fryslân hebben wij een woonenquête toegestuurd gekregen en er is ons gevraagd om deze ook bij onze inwoners onder de aandacht te brengen. Langs deze weg informeren wij u over deze enquête.

De gemeente Noardeast-Fryslân stelt dit jaar een Woonvisie op, samen met inwoners, corporaties, huurdersorganisaties en andere partijen. Via een korte vragenlijst horen ze graag specifiek wat er in de dorpen, buurten en wijken leeft op het gebied van wonen. Ook andere informatie (bijvoorbeeld vanuit de Oanheakker, het woningmarktonderzoek en richtlijnen vanuit het Rijk en de provincie) wordt meegenomen in de Woonvisie.

Korte vragenlijst
Wilt u in de maand februari de online vragenlijst voor ons invullen? Dat kan vanaf maandag 3 februari. U kunt binnen 10 minuten aangeven welke kansen, kwaliteiten of aandachtspunten u ziet.

Dat kan via deze link: www.kaw.nl/vragenlijstwoonvisie 

In april leggen we via de gemeentelijke website de uitkomsten aan u voor.

Inloopbijeenkomsten
Medewerkers van de gemeente spreken u graag over de uitkomsten van de vragenlijst tijdens een van de inloopbijeenkomsten die we in april organiseren (meer informatie volgt, ook via social media, website en gemeentepagina).

Meer informatie
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Geert van der Wijk, Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), mobiel: (06) 402 058 02. Kijk vanaf 3 februari aanstaande voor meer informatie ook op:
www.noardeast-fryslan.nl/woonvisie 

Van harte bij u aanbevolen,

Met vriendelijke groet,
Bestuur DBFH
0
0
0
s2smodern