Ook in juni is er weer iemand bereid mee te werken aan deze rubriek: Albert Jellema komt deze keer als vrijwilliger aan het woord!

albertjellema 

ALBERT JELLEMA

Naam: Albert Jellema
Geboortedatum: 3 juli 1983
Werk: Registeraccountant bij Bentacera
Hobby’s:
fietsen (racefiets) en lezen

Vrijwilligerswerk

Op dit moment ben ik als penningmeester betrokken bij Dorpsbelangen Ferwert Hegebeintum (DBFH). Hiermee ben ik begonnen omdat ik daarvoor gevraagd werd door Eeuwe de Vries en Sjak Papma. Ik vind het leuk om dit op te pakken en om samen te werken met het bestuur, commissieleden en alle andere vrijwilligers.
Vanuit DBFH ben ik betrokken bij diverse projecten. Daarbij hanteren wij de dorpsvisie als leidraad.

Daarnaast help ik andere verenigingen met de financiën en maak ik onderdeel uit van het beamteam van PKN Ferwert. Vanuit Bentacera help ik accountancy studenten met hun studie aan de NHL.

Inspiratie

Sinds ik betrokken ben bij DBFH, valt het mij op dat er veel inwoners als vrijwilliger betrokken zijn bij diverse activiteiten en projecten. Ik ben in positieve zin verrast hoeveel tijd en energie de vrijwilligers steken in diverse projecten en activiteiten. Wij mogen best trots zijn op alle vrijwilligerswerk en wat daarmee wordt bereikt!
Zo nu en dan help ik in de winkel van mijn ouders. Ik vind het prachtig om met klanten en inwoners in contact te komen en om te helpen. Als ik ‘op de zaak’ ben, geniet ik van de bedrijvigheid en de levendigheid. Dit komt onder andere door de voorzieningen die wij in ons dorp hebben. Ik vind het dan ook belangrijk dat wij deze voorzieningen behouden in beide dorpen.

Hoe kunnen inwoners jullie vinden?

Wil jij ook een steentje bijdragen aan de leefbaarheid van Ferwert en Hegebeintum? Heb je ideeën die je met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op via www.ferwertonline.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Ben je nog géén lid van dorpsbelangen en vind je de leefbaarheid van Ferwert Hegebeintum ook belangrijk? Wordt dan snel lid! 

Logo DBFH