Ferwert – Afgelopen maandag is bij Interzorg Groep, voor het derde achtereenvolgende jaar, de praktijkleerroute van start gegaan. Deze praktijkleerroute is een samenwerking van ROC De Friese Poort met Interzorg Groep te Ferwert. Ook dit jaar is er weer een mooie groep, van 21 deelnemers, die bestaat uit studenten van de beroepsopleiding Verzorgende IG, de opleiding Dienstverlening en BBL-ers van de volwassenopleiding van de Friese Poort in Leeuwarden of Dokkum. Deze studenten volgen hun opleiding intern bij Interzorg Groep. Voor de deskundige begeleiding zijn drie dagen per week docenten van de Friese Poort aanwezig. De studenten lopen stage op alle afdelingen binnen Interzorg.
Ze hebben de beschikking over een speciaal voor hen ingericht skillslab en een eigen leslokaal, zodat ze de opgedane ervaring meteen in de praktijk kunnen oefenen en klassikaal les kunnen krijgen.

Foswert sept 1
Het derde jaar van de praktijkleerroute is officieel van start gegaan. Op de foto poseert een deel van de studenten in de tuin van Foswert.
0
0
0
s2smodern