ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019

Matinee met zeskamp
Vanaf 11.00 uur is iedereen weer welkom in de tent voor het matinee. DJ Frenkie zal zorgen voor de muziek. Voor de kinderen zijn er verschillende attracties in de feesttent.

Om 12.00 uur start de zeskamp. Maak jullie klaar voor een waar spektakel! Dit wordt glibberen en glijden op de piste, pas op voor de lawine en maak je klaar voor de gipsvlucht.
Een ieder kan zich opgeven in groepjes van 6 personen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag opgeven voor 1 september. Deelname is vanaf 12 jaar.

***Eetcafé ’t Hoekje viert het dorpsfeest vanaf 16.00 uur ***

Royal Beat : Dé ultieme live sensatie van Nederland
Op zaterdagavond zal de tent op zijn kop worden gezet door de band Royal Beat!
Royal Beat is een unieke live-band die als geen ander de grootste danceknallers weet te brengen met de juiste energie en performance. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met CO2 kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.
De muzikanten van Royal Beat zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis!!
Toegangskaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Warenhuis Pijnacker (Hoofdstraat 46, Ferwert). ’s Avonds aan de tent (vanaf 21.00 uur) betaalt u € 15,- entree.
Het programma begint om 21.30 uur, tent open om 21.00 uur. Vol = vol!
0
0
0
s2smodern