Concert Ilse Terpstra en Piet de Jong

Concert Ilse Terpstra en Piet de Jong

Van 26 november 2023 15:00 tot 26 november 2023 18:00

Bij kerk Hegebeintum

Geplaatst door Ferwert online - dorpswebsite van Ferwert

Categorieën: Agenda

Gezien: 184


Zondagmiddag 26 november a.s. geven Ilse Terpstra (dwarsfluit) en Piet de Jong (orgel, piano) een concert met licht klassieke muziek in de kerk van Hegebeintum. Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Ilse Terpstra speelt al vanaf jonge leeftijd dwarsfluit en speelde destijds al regelmatig bij kerkdiensten en orkesten. Op dit moment laat zij zich ook in concerten met verschillende koren, organisten en pianisten horen. Daarbij speelt ze veelal solistisch maar ook in kwartet, ensemble en combo. Ze houdt erg van het spelen in verschillende kerken waarbij ze met haar tonen de ruimtes prachtig vult en het publiek hier graag in meeneemt, waarbij ze niet bang is om een gevoelige snaar te raken.

Piet de Jong is afgestudeerd aan het conservatorium en is ruim 45 jaar actief als organist en begeleider van koren. Als muzikant speelt hij graag op de mooie orgels, die hij in verschillende kerken aantreft. Zijn begeleidingen van de fluitiste voert hij dan ook vaak op deze mooie instrumenten uit. Maar bij hun gezamenlijke optredens ontbreekt ook de piano niet.

Ilse en Piet spelen in Hegebeintum muziek van o.a. Fauré, Mozart, Lovland, Morricone, Tsjaikovski en Piazolla.

Gezien de beperkte hoeveelheid plaatsen, raden wij u aan van te voren een plaats te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier van de website www.terphegebeintum.nl.
De toegang bedraagt € 7,50 inclusief koffie en thee. U kunt de toegang betalen bij de balie van het Kennis- en Informatiecentrum. Bent u goed ter been, dan verzoeken wij u ivm de beperkte ruimte bij het Kennis- en Informatiecentrum te parkeren bij de bietenopslag aan de Harstawei.  

Datum: zondag 26 november 2023
Aanvang: 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Toegang: € 7,50 incl. koffie/thee, te voldoen bij balie Kennis- en Informatiecentrum
Locatie concert: Kerk Hegebeintum
Parkeren op bietenopslag Harstawei
Aanmelding: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contactformulier www.terphegebeintum.nl