Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Stuur ons een e-mail via info@ferwertonline.nl

Kunstexpositie - Yvonne van Huizen en Jelle Schotanus

Van 27 augustus 2022 10:00 tot 27 augustus 2022 17:00
Geplaatst door Ferwert online - dorpswebsite van Ferwert
Categorieën: Agenda
Gezien: 440
Het vrolijk gekleurde glaswerk van Yvonne van Huizen staat in schril contrast met de statige uitstraling van het interieur van de kerk. De veelzijdigheid van haar werk zal menigeen verbazen; van abstract tot figuratief; van gebruik voorwerp tot decoratief, alles kunt u tegenkomen ondanks dat zij pas op latere leeftijd met haar kunstexpressie is begonnen. Jelle Schotanus schildert intuïtief en zo dien je als toeschouwer ook naar zijn landschappen te kijken. Zijn inspiratie doet hij op in natuurgebied De Deelen. De sfeer van zijn werk is ruig maar hij blijft een scherp oog voor detail houden.


Contact DBFH

Wilt u contact met het bestuur van DBFH? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u contact met de activiteitencommissie van DBFH? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fan zijn van Ferwert en Hegebeintum?

Contact Ferwert Online

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties? Laat het ons weten!

Stuur ons een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..