ferwert-002.jpg

Wilt u een activiteit onder de aandacht brengen? Of wilt u graag weten wat er de komende tijd te doen is in Ferwert en Hegebeintum? Check de jaaragenda!

Heeft u onze jaaragenda voor het nieuwe jaar al gezien? U kunt deze in het linkermenu vinden onder ‘jaaragenda’ of hier. Op de startpagina ziet u de vier meest recente activiteiten.

Verschillende verenigingen, ondernemers, scholen, het DBFH leveren hun activiteiten aan bij de redactie. Maar nog niet alle activiteiten staan vermeld!

Het komt soms voor dat er dubbele activiteiten in Ferwert en Hegebeintum worden georganiseerd, zeker vervelend als je dezelfde doelgroep nodig hebt! Ook gebeurd het regelmatig dat er activiteiten zijn die niet bij een breed publiek bekend zijn.

De agenda op Ferwert Online is bedoeld voor álle inwoners en activiteiten van Ferwert en Hegebeintum en voor mensen die dit willen bezoeken! Het plaatsen is kosteloos. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
U kunt daarnaast uw activiteit ook nog prima promoten door een tekst en foto’s hiervoor aan te leveren bij de redactie. Deze worden dan in het nieuwsoverzicht geplaatst.

We hopen voor 2018 op een goed gevulde agenda!